vuurvogel | alice kelder
natuur en klank als medicijn

sounds of medicine

Warm welkom in de wondere wereld van Sound Healing.

Sounds of Medicine, een klankceremonie waarin het hart en het bekken centraal staan, waarin de kracht van klankhealing en sjamanistische technieken samenkomen.

In deze tijd van grote uitzuivering waarin we de reis van hoofd naar hart maken, of nog een level dieper naar onze buik, nodigt de gong “Het oog van Lilith” ons uit om naar ons bekken te gaan.

De gong werkt hierin nauw samen met de kristalharp (zingende staven uit kwarts kristal), die ons hart positief inspireert en liefdevol opent met haar zuivere hoge trilling. De kristalharp maakt de weg vrij voor de gong, om door het hart heen in het bekken haar mooie zuivere werk te doen. Ook een van de Native Flutes die op een hartfrequentie zit, zal bij de gong bespeeld worden. De gong, kristalharp, fluit, stem, drum en alle andere (sjamanistische) instrumenten, ontmoeten elkaar in een liefdevolle helende echo van klanken en vibraties.

Sounds of Medicine is een ceremonie van verbinding, van opschonen, van heel en compleet worden, van voeden, van diep ontspannen, balanceren en openen. Een moment van absolute rust en stilte. Van verstilling.

Het gebruik van klank in de geneeskunde heeft een oeroude traditie en het is wetenschappelijk bewezen dat het een zeer helende werking heeft. Sounds of Medicine gaat diep, er wordt gewerkt vanuit een veilige ruimte, vanuit verbinding met een oorspronkelijk veld. Er ontstaat een helende samenwerking, een krachtig energieveld tussen de instrumenten (medicijnen), het universum of Bron, de deelnemers en Vuurvogel. 

Vuurvogel | Alice Kelder werkt vanuit dienstbaarheid naar haar instrumenten. Intuïtief bespeelt ze deze en met bezieling, met passie, zorg en liefde. Ze stemt af op de energie die aanwezig is, waardoor elke sessie een eigen karakter krijgt.

Terwijl jij lekker op je matje ligt met je ogen dicht, doen de vibraties, de helende frequenties hun werk. Ze nemen je mee op reis. Ze trillen daar naartoe waar liefde en aandacht nodig is. De drums onder andere trillen zware energie los die als negatieve ballast opgeslagen zit. Dat doen ze heel subtiel, heel liefdevol en zacht. De drums stemmen je af op de hartslag van Moeder Aarde, ons natuurlijk ritme. Dat geeft je een gevoel van diepe ontspanning, van thuiskomen.

Tijdens de ceremonie ontstijg je even je eigen wereld en er ontstaat een verbinding met een intens helend veld. Je zal je gedragen voelen door iets groters, je kan voelen dat er heling en transformatie plaatsvindt, dat je hart opengaat. Je ervaart een doorbraak of een bevrijding en een eenheid met alles wat is.

Sounds of Medicine wordt gegeven door Vuurvogel - Alice Kelder. Alice is ingewijd in de oeroude tradities van natuurreligies en werkt als Sjamanka | Soundhealer. Vuurvogel | Alice Kelder werkt puur en authentiek, vanuit het oer-eigen oorspronkelijk veld, vanuit liefde en vanuit een grote dienstbaarheid naar de instrumenten (medicijnen)

Sounds of Medicine kan individueel ontvangen worden in de praktijk in Rijsbergen of in groepsverband, zie agenda op deze website. De praktijk aan huis is geopend op woensdagen.

Een ceremonie duurt maximaal 2,5 uur.

Aanmelden kan via whatsapp 06 – 23388761 of via mail info@vuurvogel.eu


 


 

 
E-mailen
Bellen
Instagram
LinkedIn